American Football voor vrouwen? Nu ook in Almere!

American Football voor vrouwen groeit. Sinds vorig jaar heeft Amsterdam de Cats en Rotterdamse vrouwen spelen bij de Ravens. De Queen’s Football League gaat deze stoere vrouwensport nu verder uitbreiden naar Almere! Op 7 april 2018 vindt de eerste clinic plaats op ons complex, Sportpark De Marken 4a in Almere. Dan kun je verschillende onderdelen van het spel uitproberen.

Aanmelden of meer informatie?
Ben je vrouw, 18+ en heb je interesse? Meld je aan met een e-mail naar info@queensleague.nl. Samen met alle meiden die aanwezig zijn op 7 april, ben jij een van de grondleggers van American Football voor vrouwen in Almere. Dit houdt in dat er daadwerkelijk een apart team komt! Meld je dus snel aan om mee te doen met deze clinic. Je opgeven voor de clinic is vrijblijvend, je bepaalt na die dag of je door wilt!

One thought on “American Football voor vrouwen? Nu ook in Almere!

  1. hey pappa. dinand hiero.

    jaja, dacht je even snel te zijn tgen kjeld nuis. over stappen en toen ging het mis. paff en toen lag je opeens in het ziekenhuis. nou hopelijk word je snel weer beter oude reus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.