Scheidsrechters gezocht!


We schreeuwen het al een tijdje van de daken: de club is op zoek naar mensen die namens onze club scheidsrechter willen worden. De nood is inmiddels zo hoog, dat Almere games aan haar neus voorbij ziet gaan! Dat betekent dat we af en toe in de auto moeten stappen om in andere steden onze eigen mannen hun thuiswedstrijden te zien spelen! Dat kan natuurlijk niet, dus meld je snel aan. Neem voor meer informatie contact op met de club.
Na een training (verzorgd door de AFON) kun je aan de slag als ref in de spannendste games! Je maakt deel uit van een crew van 5 tot 7 refs, je krijgt een onkostenvergoeding én je hebt het beste zicht op het veld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.