Wat?! Heb je de contributie nog niet betaald?

Gelukkig betalen de meeste leden op tijd hun contributie. Helaas zijn er ook leden (of ouders) met een betalingsachterstand. Sommige mensen hebben nog niet eens ingelogd in ClubCollect!

Dat kan natuurlijk niet. De club heeft de lidmaatschapsgelden nodig om de huur te betalen (veld, kleedkamers en kantine), we betalen voor elk lid aan de bond, we betalen scheidsrechters, gas/licht/internet, enz.

Pas op voor de deurwaarder
Voor 15 juni dienen alle leden hun contributie betaald te hebben. Wordt er niet betaald, dan nemen we invorderingsmaatregelen. Heb je een probleem met  inloggen bij ClubCollect? Stuur een e-mail aan de penningmeester. Desnoods kun je in de kantine met PIN betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.