Cheerleading of cheerdance ….. iets voor jou?


Cheerleading en cheerdance zijn sporten voor jongens en meisjes, vrouwen en mannen. Je doet wedstrijden en maakt gamedays van Amerikaanse sporten tot echte feestelijke evenementen. Zoals American Footballwedstrijden natuurlijk! Cheerleading en cheerdance groeit in Nederland. Ook iets voor Almere? Iets jou? Zou je willen meedoen? Vul de poll op onze Facebook-pagina in (dat kan tot 6 januari 2019) of stuur een berichtje naar info@flevo-phantoms.nl.

2 thoughts on “Cheerleading of cheerdance ….. iets voor jou?

    • Hoi Tara, wij hebben op dit moment nog geen cheerleading of cheerdance. Ik heb voor je nagevraagd of dit inmiddels in Almere al wordt opgestart. Zodra ik antwoord heb laat ik het je weten! Je kunt ook even kijken op de website van de American Football-bond, want daar valt ook de cheer onder! http://www.afbn.nl/cheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.