Onze goedheilig man wil een balletje gooien op 24 november 2019

18 10 19 | Uncategorized

Beste American Football liefhebbers,

Het is weer de tijd van het jaar dat de Flevo Phantoms met de voorbereidingen begonnen zijn voor de Sinterklaasbowl. Sinterklaasbowl 2019 is een open toernooi waar iedereen zich voor kan inschrijven van peewees tot senioren, maar ook ouders van spelers of oud-spelers. Zolang je een team hebt van minimaal 5 spelers dan kan je je inschrijven. Zie ook het poster hieronder voor meer informatie.

Dit jaar zal de Sinterklaasbowl op zondag 24 november 2019 plaatsvinden op ons veld van 10:00 uur t/m 17:00 uur (tijden zijn afhankelijk van het aantal teams dat zich inschrijven). Het adres is: Sportpark de Marken 4a in Almere (naast de tennisvereniging).

Inschrijven kan door een mail te sturen naar evenementen@flevo-phantoms.nl, het inschrijfgeld per team is €5,-. Vermeld in je mail je naam, de naam van het team, voor welke leeftijdscategorie je wilt inschrijven en het e-mailadres waarop je benaderd wilt worden. Vragen kan je ook stellen via dit e-mailadres. Je kan jouw team inschrijven t/m 20 november 2019. Hierna zullen wij het wedstrijdschema maken wat uiterlijk zaterdag gedeeld zal worden met de ingeschreven teams.

Onze kantine zal de hele dag geopend zijn dus er is altijd een plek waar je kunt opwarmen met een bakje koffie/thee. Natuurlijk hebben we ook frisdranken, bier en warme en koude lekkernijen in het assortiment.

Wij hebben er zin in en wij hopen dat jullie er ook zin in hebben! Tot 24 november 2019 van 10:00 uur t/m 17:00 uur bij ons thuis!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Flevo Phantoms

Loading...