post

Test jouw muziekkennis!

Ons damesteam organiseert op 14 december 2019 vanaf 18:00 uur een muzikale en feestelijke avond als eindejaarsfeest! Doe mee en strijd in 1 van de 4 teams van 5 personen mee om te laten zien wie de grootste muziekkennis in huis heeft! De strijd barst los om 19:00 uur, dus wees op tijd!

Veel noten op zang? Laat jouw eigen zangkunsten horen tijdens de karaoke! Het feest gaat door tot in de late uurtjes, dus dat belooft veel goeds en vooral veel gezelligheid! De entree is €5,- om bij dit feest binnen te komen. Geef je gauw op bij de bar in de kantine om mee te kunnen doen.

2 thoughts on “Test jouw muziekkennis!

    • Uiteraard mag je dan ook komen! Wees ook alleen welkom. Geef je voor die tijd op bij de bar in de kantine en dan zien wij jou graag op het eindejaarsfeest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.